Nuk përmbahet Vojvoda – këto janë fjalët e tij emocionuese pas eliminimit

Nuk përmbahet Vojvoda – këto janë fjalët e tij emocionuese pas eliminimit

Kosova u eliminua në fazë të grupeve ndaj Çekisë dhe tash kualifikimin në Kampionatin Evropian do ta kërkojë përmes Ligës së Kombeve.

“Dardanët” u mposhtën 2:1 në Doosan Arena të Plzenit dhe e përjetuan rëndë këtë. Më shumë në Insport.