Nxitoni të përfitoni sa më parë nga uljet e çmimeve

Nxitoni të përfitoni sa më parë nga uljet e çmimeve

Conad me dy pikat e saj në Prishtinë ju fton për boom oferten e fundivitit vetëm me 30 dhe 31 Dhjetor me zbritje në produktet festive deri 21% ku sasia e produkteve është e limituar.

Gama e produkteve që mund t’i gjeni në Conad është e madhe, ju mund të përfitoni nga të gjitha produktet e mundshme zbritje deri në 21%, për t’i bërë festat e fundvitit sa më magjike.

Përfito me zbritje produkte bio, të shëndetshme dhe shumë cilësore.

Festo Conad, festo me ushqim të shëndetshëm.