O sa mirë me qenë kosovar

O sa mirë me qenë kosovar

Rezultatet e ekipeve kombëtare të Kosovës të grup moshave të ndryshme të  martën, mund të mos jenë të jashtëzakonshme, por nuk ndodh shpesh që ekipi A dhe ekipi U19 të shënojnë fitore, kurse U21shi të ndalë në barazim pa gola Gjermaninë.

Në fakt rezultate të këtilla në futboll nuk kemi pasur asnjëherë dhe kjo vërehej dje edhe me reagimin opinionit edhe medieve.
Artkulli i plotë mund të lexohet këtu.