Obama për vdekjen e Bryant: Vdekja e vajzës të copëton zemrën edhe më shumë

Obama për vdekjen e Bryant: Vdekja e vajzës të copëton zemrën edhe më shumë

Vdekjen e legjendës së basketbollit Kobe Bryant e ka komentuar edhe ish-presidenti amerikan Barack Obama.

Ai ka thënë se edhe më e rëndë është vdekja e së bijës së Bryantit, Giannas 13-vjeçare.

Lajmi i plotë dhe i detajuar vetëm në Insporti.com