Ofertë e jashtëzakonshme 10 deri me 12 janar – përfiton nga zbritjet -50%

Ofertë e jashtëzakonshme 10 deri me 12 janar – përfiton nga zbritjet -50%

Për tre ditë me radhë, përfitoni nga zbritjet më të mëdha ndonjëherë – deri më -50 për qind dhe atë në të gjitha marketet e SPAR Kosova.

Ejani dhe vizitojini pikat tona në Swiss Mall te rrethi i Çagllavicës, në Rrugën C në lagjen Taslixhe dhe tani edhe në Ferizaj.

Brendet më cilësore ndërkombëtare dhe të vendit, artikuj të shumtë për tryezat tuaja dhe më lirë se kudo tjetër.

Zgjedhni më të mirën me çmimet më të mira, shfrytëzojeni ofertën e jashtëzakonshme deri më 12 Janar.

Festo më mirë, shpenzo më pak, vetëm në SPAR!

#memirenespar