Para ndeshjes me Kosovën, Maqedonia e Veriut përforcohet me këtë futbollist

Para ndeshjes me Kosovën, Maqedonia e Veriut përforcohet me këtë futbollist

Maqedonia e Veriut pritet të përforcohet me një mbrojtës para ndeshjes me Kosovën. Mbrojtësi Yevhen Novak do të jetë në dispozicion të përzgjedhësit Igor Angelovski për ndeshjen ndaj Kosovës.

Sipas sportmedia.mk, në shtator futbollisti nga Ukraina, Yevhen Novak do të marrë pasaportën e Maqedonisë së Veriut dhe do të fitojë të drejtën që të luajë për këtë përfaqësuese.

Lexoni më shumë në Insporti