Pastruesi i borës shkel një të moshuar

Pastruesi i borës shkel një të moshuar

Një video e tmerrshme nga Rusia po qarkullon në internet, ku një pastrues i borës godet dhe kalon mbi një grua të moshuar.

Gruaja mbijetoi dhe u dërgua në Spitalin Golshmanova, ku u diagnostikua me abrazion dhe një frakturë të kockës së gishtit të madh.