Për fëmijët, Jaffa Champion dhe Komuna e Prishtinës

Për fëmijët, Jaffa Champion dhe Komuna e Prishtinës

Dhurata më e mirë e natyrës janë fëmijët, le t’i gëzojmë ata siç ata bëjnë me ne çdo ditë.
Me rast të ditës së fëmijëve Jaffa Champion u bashkangjit në eventin e organizuar nga Komuna e Prishtinës, “Prishta Feston”. Këto të fundit po organizojnë aktivitete të ndryshme argëtuese për fëmijët që përfshijnë lojëra, këngë, dhurata, shoqëri dhe shumë tjera nga data 01.06.2019 deri me 03.06.2019.

Merrini fëmijët tuaj, organizohuni me kopshtet tuaja apo me shoqet/shokët e vegjël të lagjes…ejani në sheshet e Prishtinës dhe kaloni ditën tuaj në mënyrën më të mirë të mundur.

Jaffa Champion, shije e brendit botëror