Për sa ndeshje i arritën 700 gola Messi dhe Ronaldo?

Për sa ndeshje i arritën 700 gola Messi dhe Ronaldo?

Leo Messi në karrierën e tij ka arritur shifrën 700 gola, me klub dhe kombëtare.

Tani, Messi i bashkohet Cristiano Ronaldos duke u bërë dy futbollistët e vetëm aktiv që kanë shënuar nga 700 gola.

Futbollisti i Barcelonës ka qenë më efikas se ai i Juventus.

Për ti shënuar 700 gola, Messit ju kanë dashur 862 ndeshje, kurse këtë shifër Ronaldo e ka arritur me 974 ndeshje.

Insajderi.com