Për ta pushuar trupin dhe mendjen shkoni në “Elite Wood”

Për ta pushuar trupin dhe mendjen shkoni në “Elite Wood”

Një projekt i një ville kompakt dhe moderne.

Ideja kryesore ishte të krijohej një hapësirë ​​e hapur dhe e ndritshme për të punuar dhe relaksuar.

Ballorja është tërësisht e hapur e punuar nga xhami, e cila krijon një pamje mbresëlënëse që të pushon trupin dhe mendjen – zgjidhja juaj është “Elite Wood”.