Përleshje masive për yllin e ri të Trumpit në Shëtitoren e Famës

Përleshje masive për yllin e ri të Trumpit në Shëtitoren e Famës

Në Shëtitoren e Famës në Hollywood ka shpërthyer një përleshje, mes protestuesve kundër dhe përkrahësve të presidentit Trump, që po bëjnë kujdestari 24-orëshe, për ta ruajtur yllin e ri, që është rivendosur pas dëmtimit.

Gjithçka filloi para mesnatës, kur dy të rinj nisën të rrahen dhe u përshinë edhe shumë të tjerë, derisa nuk intervenoi policia, transmeton Telegrafi.

Asnjë prej tyre nuk është arrestuar, ndërsa nuk bëhet e ditur, nëse ndonjë prej tyre pësoi lëndim të rëndë.

CBS Los Angelse raporton se përkrahësit e tij janë mbledhur për disa ditë dhe po e nderojnë yllin e ri të presidentit, pasi të vjetrin e kishte thyer një burrë me kazmë.

Zona është rrethuar nga policia dhe ylli i Trump po qëndron i mbuluar, në mënyrë që ajo hapësirë të mos shfrytëzohet për protesta.