fbpx

Përleshje në ndeshjen e futbollit të grupmoshave në Kosovë – sulmohet gjyqtari

Përleshje në ndeshjen e futbollit të grupmoshave në Kosovë – sulmohet gjyqtari

Në ndeshjen e grup-moshave të reja mes “Lirisë” nga Prizreni dhe “Ramiz Sadikut” nga Prishtina, mysafirët nuk ishin të kënaqur me referimin dhe vendosën të lënë fushën pak minuta para se të përfundonte ndeshja.

Pas këtij vendimi mysafirët deshën t’i sqaronin problemet në një mënyrë tjetër, ata filluan të sulmonin referët, por pas ardhjes së Policisë gjërat u qetësuan dhe mysafirët u pajtuan me humbjen.

Pamje nga vendi i ngjarjes:

https://video.gjirafa.com/insajderi?video=perleshje-ne-ndeshjen-e-futbollit-te-te-rinjve