Përmbytje masive dhe e rrezikshme në Washington

Përmbytje masive dhe e rrezikshme në Washington

Washington Dc është përfshirë nga shira të rrëmbyeshëm gjatë ditëve të fundit të cilët kanë shkaktuar edhe përmbytje masive.

Përmbytja erdhi në mënyrë të papritur për disa qytetrë të Washingtonit. Ata e gjetën veten në rrugë të bllokuara nga uji ku dhe rritej vazhdimisht niveli i ujit.

Ekipe të shumta emergjence janë ngritur për tu ardhur në ndihmë qytetarëve në mënyrë që kjo përmbytje të kalohet pa pasoja në njerëz.

Përmbytja ka pasur edhe në linjat hekurudhore nëntokësore duke bërë paralizimin e lëvizjes atje.