Përveç ligës “C”, sot ka ndeshje edhe në ligën “A” dhe “B”, në Ligën e Kombeve

Përveç ligës “C”, sot ka ndeshje edhe në ligën “A” dhe “B”, në Ligën e Kombeve

Është e qartë se i gjithë fokusi është tek ndeshja që sonte Kosova e zhvillon ndaj Moldavisë me fillim nga ora 20:45, por, ka edhe ndeshje të tjera në ligën “A” dhe “B”, njofton Insajderi.

Ne ligën “A”, ka dy ndeshje që zhvillohen sot, e njëra prej tyre është shumë interesante – ajo në mes Gjermanisë e Spanjës. Ndehja tjetër e kësaj lige është, Ukraina vs Zvicra.

NE ligën “B”, ka gjithsej katër ndeshje. Bulgaria vs Ireland, Finland vs Wales, Russia vs Serbis dhe Turkia vs Hungaria.

Ndërsa në grupin “C”, përveç ndeshjes Moldavia vs Kosova, luhet edhe ndeshja në mes Sllovenisë dhe Greqisë./Insajderi.com.