Peshëngritësja godet me grusht ngacmuesin që ia preku të pasmet në rrugë

Peshëngritësja godet me grusht ngacmuesin që ia preku të pasmet në rrugë

Një peshëngritëse amerikane ka goditur me grusht në fytyrë një burrë irlandez, pasi ai i preku të pasmet në rrugë dhe i tha që “ju amerikaneve ju pëlqen kjo gjë”.

Leanna Carr tha se po ecte në rrugët e Dublinit kur burri i erdhi nga pas dhe e kapi nga të pasmet në mes të ditës. 26-vjeçarja kujton se ai po qeshte me të madhe pasi kreu veprimin e turpshëm dhe tha: “Je amerikane, me shumë mundësi të pëlqeu”.

“Reagimi im i parë pas kësaj fraze ishte grushti në fytyrë”, tregon peshëngritësja, e cila ka postuar në rrjetet sociale foto të dorës së saj të dëmtuar.

Pasi e goditi, Carr mësohet se i është drejtuar me këtë frazë ngacmuesit: “Mos guxo më të prekësh kështu një femër!”