Pinjolli i familjes më të famshme mafioze, fillon karrierën në MMA

Pinjolli i familjes më të famshme mafioze, fillon karrierën në MMA

Kur dikush në sport ka mbiemër të famshëm është zakonisht pse dikush nga familja e tij ka pasur karrierë të suksesshme sportive më herët dhe kjo gjithmonë për sportistin do të thotë më shumë famë, më shumë ekspozim, por edhe më shumë pritshmëri e presion.

Mirëpo, në Nju Jork, në qarqet ë luftëtarëve të MMA-it kohëve të fundit po qarkullon një luftëtar që ka emër dhe mbiemër shumë të famshëm për adhuruesit e MMA-it, por edhe më të famshëm për të gjithë banorët dhe posaçërisht ata që e njohin jetën në asfaltin e Nju Jorkut.