Pippo Inzaghi i dashuruar me Angela Robustin, dalin pamjet e çiftit

Pippo Inzaghi i dashuruar me Angela Robustin, dalin pamjet e çiftit

“Cfarë kemi bërë në këtë karantinë?!Jemi dashuruar, si kurrë më parë deri tani, kemi zbuluar dhe rizbuluar shumë gjëra, kemi qeshur shumë dhe kemi qarë, kemi folur dhe kuptuar, që baza e gjithçkaje është Koha’. E fillon kështu deklaratën e saj të dashurisë Angela Robusi për Filippo Inzaghin. Lajmi i plotë në Insporti.com