Playoffi në NBA fillon më 14 Prill – këto janë përballjet që duhet shikuar patjetër

Playoffi në NBA fillon më 14 Prill – këto janë përballjet që duhet shikuar patjetër

Ka përfunduar sezoni i rregulltë në NBA, pas një gara speciale dhe dinamike në ligën më të fortë të botës në basketboll.

Këtë sezon, kemi parë skuadra që kanë dominuar në NBA befasisht; kemi qenë dëshmitarë të dramës së shkaktuar nga LeBron James në Cleveland Cavaliers.

Lexoni artikullin e plotë në Insporti.com, duke klikuar KËTU

Playoffi në NBA fillon më 14 Prill – këto janë përballjet që duhet shikuar patjetër