Polici akuzohet për abuzim me fëmijë pasi iu dha alkool

Polici akuzohet për abuzim me fëmijë pasi iu dha alkool

Një polic me emrin Robert Milton në Charlotte, po përballet me akuza për abuzim të fëmijëve pasi policia tha se iu dha alkool dy fëmijëve të vegjël.

Fëmijët e përfshirë janë rreth moshës njëvjeçare dhe gjashtë.

Milton është babai biologjik i njërit prej fëmijëve dhe ishte në një marrëdhënie të mëparshme me nënën e fëmijës tjetër.

Incidenti ndodhi më 15 maj.

“Jam i zhgënjyer nga ky incident. Ndërsa ne i nderojmë burrat dhe gratë të zbatimit të ligjit, është e rëndësishme që komuniteti të kuptojë se shumica dërrmues e punonjësve të policisë shërbejnë me integritet”, tha Charlotte-Mecklenburg, shef i policisë.

“Zyrtarët që tradhtojnë betimin e tyre dhe thyejnë ligjin, do të mbajnë përgjegjësi për veprimet e tyre”.