Polici kapet me gruan e ish-futbollistit duke kryer marrëdhënie seksuale në një parking

Polici kapet me gruan e ish-futbollistit duke kryer marrëdhënie seksuale në një parking

Një oficer policie në Edinburgh pritet të dalë përpara gjykatës pasi akuzohet të ketë kryer marrëdhënie seksuale me gruan e një ish futbollisti brenda një makine në një parking publik.

Gareth Blair, 49 vjeç dhe baba i dy fëmijëve e Claire Makel 41 vjeçe akuzohen se kanë kryer marrëdhënie në datë 16 prill dhe 21 maj të vitit të kaluar.

Asnjë prej të akuzuarve nuk ishte prezent në seancën gjyqësore të vendosur për ditën e djeshme e ndaj tyre do të vendoset një gjobë për mosparaqitje.

Seanca e rradhës është vendosur në 12 shkurt. Blair është kreu i skuadrës speciale të hetimeve kriminalistike në Lanarkshire në Skoci.