Policia nuk garanton sigurinë në Tetovë, FC Shkupi -“Skopje” zhvillohet në Gostivar

Policia nuk garanton sigurinë në Tetovë, FC Shkupi -“Skopje” zhvillohet në Gostivar

Përballja e javës së 24-të të Ligës së Parë Futbollistike në Maqedoni, ajo mes FC Shkupi dhe “Skopje”-s, do të zhvillohet në stadiumin në Gostivar dhe jo në në Tetovë.

Drejtuesit të skuadrës nga Çairi, thonw se ndryshimin e vendit të zhvillimit të ndeshjes është bërë në insistim të policisë, e cila nuk ka mundur të garatojë sigurinë dhe kushte optimale për zhvillimin e ndeshjes kampionale.

Lexojeni tekstin e plotë, duke klikuar KËTU

Policia nuk garanton sigurinë në Tetovë, FC Shkupi -“Skopje” zhvillohet në Gostivar