Policia tronditet nga ajo që gjen brenda kutisë

Policia tronditet nga ajo që gjen brenda kutisë

Dy binjakë tre vjeçarë janë gjetur të mbyllur brenda një kafazi të vogël prej druri nga policia në juglindje të Brazilit.

Kur u pyetën nga autoritetet, prindërit e fëmijëve thanë se kishin mbyllur djemtë e tyre në arkë në mënyrë që të mund të merreshin me punët e tyre në bujqësi pa u penguar.

Policia në qytetin Aparecidinha në shtetin Espirito Santo bëri zbulimin tronditës pasi një person anonim raportoi se prindërit i mbanin fëmijët vazhdimisht në kutinë prej druri.

Mamaja e tyre 37 vjeç dhe babai 40, janë arrestuar pasi akuzohen për keqtrajtim ndaj të miturve, ndërsa djemtë janë nën kujdesin e shërbimeve sociale lokale. Binjakët nuk treguan ndonjë shenjë të të qenit viktima të abuzimit fizik, tha policia.