Policja hidhet në lumë për foshnjen “i vërsulen” meshkujt

Një police është cilësuar heroinë pasi u hodh në lumë për të shpëtuar jetën e një foshnje. Jessica Voiels mori një telefonatë se foshnja 11 muajsh kishte rënë në lumin Irwell në Radcliffe, Manchester.

Policja hidhet në lumë për foshnjen “i vërsulen” meshkujt

Në vend që të merrte komente për veprimin heroik, 24-vjeçarja u bombardua me mesazhe që e komplimentonin për pamjen e jashtme. Për këtë arsye, u detyrua të fshijë llogarinë personale në Twitter.

Njerëzit arritën ta kontaktonin pasi veprimi i saj u shpërnda nga një faqe në Facebook ku shkruhej: “Shpërndajeni këtë. Jessica Voiels, 24 vjeçe u hodh në lumin Irëell për të shpëtuar fëmijën Zak. Pavarësisht përpjekjeve, ajo nuk e gjeti dot.”

Postimi u publikua me një fotografi të Jessicës me uniformë policie dhe nuk munguan komentet e meshkujve.

Disa prej tyre janë:

“Atëherë, nëse dua që të hidhem në lumë dhe të marr frymëmarrje gojë më gojë, atëherë Manchesteri është vendi i duhur.”

“Unë ndjej se duhet ta takoj dhe ta falënderoj personalisht, ndoshta ti jap një përkëdhelje dhe të shoh se si do ecë.”

Ndërkohë, babai i foshnjes, Zak Bennett-Eko, 22 vjeç, dyshohet hodhi fëmijën në ujë me një rrjetë basketbolli.