Portali në Kazakhstan akuzohet për seksizëm, publikon stjuardesat e zhveshura

Portali në Kazakhstan akuzohet për seksizëm, publikon stjuardesat e zhveshura

Portali për turizëm Chocotravel në Kazakhstan, është akuzuar për seksizëm dhe vulgaritet, menjëherë pasi që e ka bërë publike reklamën e të.

Në video shfaqen stjuardese të zhveshura të cilat paraqesin avio- kopanit e ndryshme të cilat shesin bileta të aeroplanit më çmime të volitshme.

Përdoruesit e rrjeteve sociale kanë reaguar në  mënyrë të ndryshme: Disa e kanë pëlqyer, disa të tjerë kanë thënë që “seksi më nuk po shitet”, ndërsa shumica prej tyre kanë qenë të hidhëruar në lidhjeme shfrytëzimin vulgar të një femre të zhveshur, transmeton gazetametro.net

“Shumë femra të bukura, nuk ka asgjë të turpshme në këtë video”, ka thëni njëri nga shfrytëzuesit e rrjetit social.

“Sipas mendimit tim, kjo është një mos sukses’, kanë vazhduar komentet. “E kuptova që fjala “seksizëm” është e pa njohur për ideatorët e kësaj reklame”, kanë shkruar në një koment tjetër.

Reagim jo të mirë kanë pasur edhe mediet tjera, ku për shembull tabloidi britanik “Daily Mail” këtë reklamë e quajti “E çuditshme”.