Prekazi flet për izolimin dhe çështjen e titullit

Prekazi flet për izolimin dhe çështjen e titullit

Arbër Prekazi, ashtu si të gjithë sportistët tjerë, është duke e kaluar kohën në shtëpi, por duke shpresuar që kjo situatë të mos zgjasë shumë. I karantinuar për shkak të koronavirusit, mbrojtësi i Ballkanit vazhdon të stërvitet në kushte të shtëpisë.

“Kohë mjaft e vështirë, sidomos për ne sportistët që jemi mësuar të jemi aktivë çdo ditë. Megjithatë, po mundohemi në kushte shtëpiake të improvizojmë stërvitje dhe të mbajmë formën, me shume ne Insporti.com