Presidenti i UEFA-së pasi u suspendua superliga e Evropës: Tash duhet të lëvizim përpara

Presidenti i UEFA-së pasi u suspendua superliga e Evropës: Tash duhet të lëvizim përpara

Presidenti i UEFA-së, Aleksander Caferin, ka deklaruar se gjëja më e rëndësishme është që tash të lëvizin përpara”.

Kjo deklaratë e tij erdhi pasi gjashtë klube angleze dhe Interi u larguan nga projekti i “super ligës së Evropës”.

“E thash dje që është gabim i madh dhe këto klube kanë bërë gabim të madh”.

Por, ai tha se këto ekipe kanë shumë për t’i dhuruar futbollit.

“Por, tani janë rikthyer dhe e di që kanë shumë për të ofruar në garat tona dhe në garat evropiane”, deklaroi ai. /Insjaderi.com