Princi Joshua i Uellsit – raporti i plotë

Princi Joshua i Uellsit – raporti i plotë

Raundi i parë mes Joshua dhe Parker ka qenë pothuajse i barabartë, ku të dy boksierët ishin të matur para njeri-tjetrit. Joshua ishte më agresiv duke e sulmuar me disa goditje në trup.

Në raundin e dytë Parker ka filluar të kërcej në disa momente kundër Joshuas. Ai po ashtu ka lansuar disa goditje të forta në drejtim të Joshuas. Antohny Joshua përsëri është munduar të dhuroj goditje në trup Parkerit.

Raporti i plotë i duelit e lexoni duke klikuar KËTU

Princi Joshua i Uellsit – raporti i plotë