Prishtina i mëson kundërshtarët e mundshëm në Ligën e Evropës

Prishtina i mëson kundërshtarët e mundshëm në Ligën e Evropës

Pasi e siguroi pjesëmarrjen në rundin paraeliminator të Ligës së Evropës, Prishtina tani ka mësuar edhe kundërshtarët e mundshme në Evropë.

Prishtina kishte marrë pjesë në dy edicione të tjera në Evropë dhe e kishte kaluar një rund në pjesëmarrjen e mëhershme, duke bërë që tani ta fitojë koeficientin 1.250.

Kjo bën që kryeqytetasit të jenë në mesin e klubeve bartëse në rundin paraeliminator.Skuadrat më të forta në këtë fazë janë vendosur në vazon e skuadrave bartëse dhe ato do të ndeshen me skuadrat jobartëse, të cilat në letër janë më të dobëta.

Lexo më shumë: Kundërshtarët e mundshëm të Prishtinës në Europa League