Prodhuesit kërkojnë mbështetje nga Qeveria

Prodhuesit kërkojnë mbështetje nga Qeveria

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, ka pritur në takim përfaqësues të Klubit të Prodhuesve të Kosovës, njofton Insajderi.

Aty u diskutua për gjendjen financiare me të cilën ndodhen prodhuesit – shkak i situatës pandemike.

Pati edhe kërkesa për ministrin Murati që Qeveria të ofrojë mbështetje për prodhuesit kosovarë.

Sipas tyre “prodhuesit janë bartësit kryesorë të zhvillimit ekonomik.

U diskutuan edhe çështje tjera që lidhen me formalizmin e ekonomisë dhe zbatimin e ligjit. /Insajderi.com