fbpx

Promovohet sigla zyrtare e botërorit – do ta shihni çdo ditë tash e tutje

Promovohet sigla zyrtare e botërorit – do ta shihni çdo ditë tash e tutje

Kampionati Botëror i Futbollit Rusia 2018 do të fillojë për më pak se dy javë dhe tashmë është e gatshme edhe sigla zyrtare e këtij botërori.Me këtë sigël do të fillojnë transmetimet zyrtare të programeve që kanë të bëjnë me botërorin dhe do të përdoret jo vetëm nga televizionet, por edhe portalet dhe mediat që do të transmetojnë materiale të veçanta për botërorin.

Sigla është animacion i karakteristikave të territorit të Rusisë dhe disa prej momenteve më karakteristikë të futbollit dhe kampionatit botëror si garë.

Shikoni siglën e zyrtare të Botërorit Rusia 2018.