Pse Kobe Bryant përdorte helikopterin në lëvizjet e përditshme?

Pse Kobe Bryant përdorte helikopterin në lëvizjet e përditshme?

Në një intervistë të dhënë në 2018, ai tregonte se e përdorte helikopterin përditë, pasi nuk dëshironte që të humbiste asnjë moment nga jeta e tij familjare.

Kobe tregonte rutinën e tij , dërgimin e fëmijëve në shkollë dhe marrjen e tyre më pas, dhe arsyeja se përse përdorte helikopterin dhe jo makinën, ishte trafiku i rënduar.

Ai shprehej se nuk dëshironte që të bëhej vonë ndërsa i çonte dhe i merrte fëmijët, dhe se nuk lejonte bashkëshorten, pasi dëshironte që të kalonte sa më shumë kohë të mundej me ta.

Ai thoshte se mezi priste momentin kur i merrte nga shkolla dhe shkonin në shtëpi, pasi aty kalonin kohën më të madhe bashkë me gjithë familje.

Vajza e tij 13-vjeçare, që me përkëdheli ai e quante Gigi, ishte ajo e cila i kishte trashëguar talentin dhe dëshirën për basketbollin.

Kur e pyesnin Kobe se a do të kishte dëshirë të kishte një djalë për t’i trashëguar talentin, ai duke qeshur thoshte se Gigi kujdeset më së mirë për këtë pjese, dhe aftësia e saj është shumë e veçantë.

Por fati e deshi që të dy ata të shuhen para kohe, në krahët e njëri-tjetrit…