Publikohen pamjet e rrahjes ku përfshi Nuhiu

Publikohen pamjet e rrahjes ku përfshi Nuhiu

Takimi mes dy skuadrave angleze ka përfunduar në mënyrën më të keqe të mundshme, me një rrahje masive mes lojtarëve.

Në këtë rrahje është përfshirë edhe sulmuesi i Përfaqësueses së Kosovës, Atdhe Nuhiu.

Gjithçka nisi pas një ndërhyrje të ashpër. Lojtarët, trajnerët dhe i gjithë stafi i skuadrave, u përfshinë në këtë rrahje, që tani është duke u hetuar nga Shoqata e Futbollit të Anglisë.

Këtu mund ta shikoni videon ku janë përleshur lojtarët.