Publikohet edhe fondi i shpërblimeve për Joshua vs Parker

Publikohet edhe fondi i shpërblimeve për Joshua vs Parker

Shitja e të drejtave televizive dhe numri i madh i sponsorëve e kanë bërë meçin midis Anthony Joshuas dhe Joseph Parkerit një mega ngjarje sportive dhe promocionale, kështu që është e sigurt që edhe këta dy boksierë do të marrin shuma të majme të parave nga ky meç.

Për të kuptuar sa do të jetë fondi i shpërblimeve për Joshua vs Parker, klikoni KËTU

Publikohet edhe fondi i shpërblimeve për Joshua vs Parker