Publikohet për herë të parë video ku pretendohet se është kapur një UFO

Publikohet për herë të parë video ku pretendohet se është kapur një UFO

Një punëtor i sigurimit, pretendon të ketë vërejtur një UFO pasi kapi pamjet e një dritë jeshile të çuditshme që ngadalë po ngrihej nga një kantier ndërtimi në Kaliforni para se të ndalonte, pastaj të zhdukej në errësirë

Një roje sigurie gjatë natës, ka pretenduar të ketë parë një UFO pasi kapi pamjet e një dritë jeshile të çuditshme që po ngrihej në qiell.

Douglas Benefield, 48 vjeç, po punonte si roje nate në një kantier ndërtimi në Kaliforni, kur ai vuri re dukurinë e çuditshme në kamerën CCTV të ndërtesës.

Pamjet tregojnë një objekt të ndritshëm, të paspecifikuar, që ngadalë ngrihet në qiellin e natës përpara se të ndalonin pezull në errësirë dhe pastaj të shpejtonin në errësirë.