Punë e kryer, Lampard brenda javës trajner i Chelsea

Punë e kryer, Lampard brenda javës trajner i Chelsea

Frank Lampard ka arritur marrëveshje me  Chelsea dhe zyrtarizimi i marrëveshjës është vetëm çështje kohe.

Lampard edhe pse ka kontratë edhe për dy vite tjera me skuadrën e Derby County, brenda pak ditëve do të nënshkruaj kontratën me ish klubin e tij, më shumë në Insporti.com.