Punonjësit në SHBA falsifikojnë testet për koronavirus

Punonjësit në SHBA falsifikojnë testet për koronavirus

FBI u ka dërguar një njoftim kompanive në Shtetet e Bashkuara duke paralajmëruar raporte të rreme mjekësore dhe dokumente të falsifikuara të punonjësve që pretendojnë se kanë pasur rezultate pozitive të testit në Covid-19.

Në një raport, FBI paralajmëron se hapat që ndërmarrja duhet të ndërmarrë për të ndaluar operacionet dhe riparimin e vendeve të punës mund të çojnë në humbje të konsiderueshme financiare, transmeton CNN.