Pushimet tuaja nuk do jenë kurrë si të tyret [FOTO]

Pushimet tuaja nuk do jenë kurrë si të tyret [FOTO]

Si po ia kaloni këto pushime? Me shumë gjasa ju nuk po i kaloni ato në jahte, avionë privatë apo duke derdhur pafund shampanjë, por “Fëmijët e pasur” të Instagramit po e bëjnë këtë.

Për ta ardhja e ditëve të ngrohta të verës do të thotë gjithë ditën festë në Las Vegas, apo të xhiro me makinat e tyre të shtrenjta sportive.

Faqja “The Rich Kids” ka afro 350.000 ndjekës në Instagram dhe dokumenton jetën e pasanikëve të rinj.