“Qesharake që vajzat dhe djemtë të marrin paga të barabarta” – deklarata e trajnerit që po bën bujë

“Qesharake që vajzat dhe djemtë të marrin paga të barabarta” – deklarata e trajnerit që po bën bujë

Edhe pasi Jose Mourinho e quajti Frank de Boer-in trajnerin më të dobët në histori të Premierligës, vetëbesimi i holandezit mbetet i madh. Së fundi, ai ka thënë se vajzat nuk duhet të marrin paga të barabarta me djemtë për arritje në nivelin ndërkombëtar.

Frank De Boer kishte qenë kapiten i ekipit kombëtar të Holandës, që arriti ta marrë vendin e katërt në Kupën e Botës 1998, në Francë. Këtë vit, ekipi kombëtar i vajzave të Holandës arriti deri në finale të Kupës së Botës, ku humbën kundër Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Lexoni deklaratën e plotë të De Boerit