Qumështi Vita fitues i çmimit Best Buy 2017/2018

Qumështi Vita fitues i çmimit Best Buy 2017/2018

Qumështi Vita është shpallur edhe një herë fitues i çmimit prestigjioz botëror për cilësi “Best Buy Award” për Kosovë, për vitin 2017/2018.

“Me kënaqësi ju njoftojmë se kompania juaj e respektuar ka marrë numrin më të madh të votave nga të anketuarit në hulumtimin më të ri të tregut Best Buy Award Kosovo, në njërën prej kategorive të anketuara”, thuhet në njoftimin zyrtar të Best Buy Award dërguar kompanisë sonë. “Urime për suksesin e shquar duke fituar vendin e parë në kategorinë tuaj dhe duke tejkaluar kështu konkurrentët”.

Hulumtimi i tregut Best Buy Award (www.bestbuyAward.org) mat eksperiencën dhe kënaqshmërinë e konsumatorëve, opinionet dhe përshtypjet për produktet të cilat ofrojnë kundërvlerën më të madhe kundrejt çmimit që paguan konsumatori, me cilësimin —“Nr. 1 në raportin e cilësisë me çmimin”.

“Kjo është mundësi shumë e mirë për ju që ta dalloni kompaninë tuaj nga konkurrenca duke përdorur medaljen tuaj të veçantë Best Buy Award dhe statusin e fuqishëm promovues ‘Nr. 1 në raportin e cilësisë me çmimin’”, ka shkruar Ivona Makar nga Icertias.

“Mbajeni medaljen ekskluzive Best Buy Award me krenari – duke theksuar ofertën tuaj superiore, duke fuqizuar brendin dhe duke fituar konsumatorë të rinj! Vetëm ju mund të theksoni medaljen prestigjioze Best Buy Award 2017/2018 në kategorinë ku ju keni fituar. Prandaj, Best Buy Award është avantazh i juaj strategjik”, shtohet në njoftim.

Hulumtimi më i ri i tregut Best Buy Award Kosovo 2017/2018 është realizuar nga organizata zvicerane ICERTIAS (www.icertias.com).

Shumë kompani të respektuara ndërkombëtare dhe vendore kanë përfshirë certifikatat e fituara  ICERTIAS në aktivitetet e tyre promovuese, duke përfshirë Adea Group, Altex, Ariston, Bonduelle, Bosch, Danone, Henkel, HIB Petrol, Intesa Sanpaolo Banking Group, IPKO, Kaufland, KOHA Ditore, Nestle, Procter & Gamble, Telekom Austria Group dhe shumë të tjerë.

Qumështi Vita ka fituar këtë çmim edhe për vitet 2015/2016.

bba_kosovo_2017_vita