Ramushi gati për Gjysmë Maratonën me fanellën e Liverpoolit

Ramushi gati për Gjysmë Maratonën me fanellën e Liverpoolit

Kryeministri i vendit filloi ditën me aktivitete fizike bashkë me bashkëshorten e tij, Anitën

Të veshur në veshje sportive, Hardinaj dhe Anita kanë zgjedhur që këtë ditë të vrapojnë, si parapërgatitje për mini-maratonën që do të mbahet në Prishtinë, më shumë në Insporti.com.