Rapinoe e vendosur kundër presidentit Trump

Rapinoe e vendosur kundër presidentit Trump

Vijon polemika mes kapitenes së përfaqësueses amerikane të futbollit, Megan Rapinoe, dhe presidentit të SHBA-ve, Donald Trump. 34-vjeçarja deklaron se nuk do ta pranonte një ftesë të mundshme të Trump në Shtëpinë e Bardhë, duke konfirmuar qëndrimin e disa javëve më parë.më shumë në Insporti