Raporti: AirPod Pro vijnë në tetë ngjyra, dalin në shitje këtë javë

Raporti: AirPod Pro vijnë në tetë ngjyra, dalin në shitje këtë javë

Ka pasur mjaft thashetheme rreth AirPods Pro të ardhshme që anulojnë zhurmën, të nxitura pjesërisht nga bollëku i rrjedhjeve gjatë javëve të fundit.

Tani një raport nga Kina sugjeron që pajisja do të jetë në dispozicion në disa ngjyra.

Tetë, për të qenë specifik, sipas raportit, duke përfshirë të zezën, të bardhën dhe të gjelbërtën.

Një raport i mëhershëm sugjeronte që dëgjueset do të fillojnë këtë muaj, diçka që një raport i fundit në Twitter, nga Ben Geskin, duket se konfirmon.

Sipas Geskin, AirPods Pro do të dalin në shitje këtë javë.

Nëse këto raporte janë të vërteta, kjo do të thotë që Apple do të lansoj në heshtje kufjet përmes një deklarate për shtyp, dhe duhet ta bëjë këtë deri të enjten, që shënon fundin e muajit dhe natyrisht Halloween.