Raporti kronologjik: Skënderbeu dëbohet nga Evropa

Raporti kronologjik: Skënderbeu dëbohet nga Evropa

Çështja e Klubit të Futbollit Skënderbeu dhe hetimet që ndaj këtij klubi po i zhvillonte UEFA ditëve të fundit përbëjnë temën kryesore të sportit në Shqipëri.

Mediat në Shqipëri kishin publikuar raportin 93 faqësh të hetimeve të UEFA-s që paraqiste një hetim të thelluar mbi manipulimet e ndeshjeve të Skënderbeut të Korçës për qëllim vënien e basteve sportive si dhe për lidhjet mes futbollit, politikës, industrisë së basteve në Shqipëri dhe nëpër botë si dhe personave me dënime penale në trafikun ndërkombëtar të drogës.

Lexojeni artikullin e plotë, duke klikuar në Insporti.com

Raporti kronologjik: Skënderbeu dëbohet nga Evropa