Raportohet për të vdekur nga zjarri në Londër

Raportohet për të vdekur nga zjarri në Londër

Brigada e zjarrfikësve në Londër thotë se ka persona të vdekur, por nuk mund të japin ende një numër, shkruan BBC.

Një zjarr masiv ka përfshirë një bllok të një kullës në Perëndim të Londrës. Rreth 30 persona thuhet se janë dërguar në spitalin e Londër të djegur, derisa 200 ekipe të shpëtimit janë në vendin e ngjarjes

Zjarri shpërtheu pak para orës 01:00 të mesnatës së mërkurës në Grenfell Toëer në rrugën Latimer, pranë Notting Hill.

Kulla është të paktën 24 katëshe dhe përmban 120 apartamente. Ndërsa 200 zjarrfikës kanë luftuar me flakën me rreth 40 motor për fikje.