Rashica: Ndihmova edhe unë Shqipërinë

Rashica: Ndihmova edhe unë Shqipërinë

Milot Rashica ka qenë ndër ata futbollistë shqiptarë të cilët kanë shpërndarë në të gjithë Europën valën e solidaritetit dhe mbështetjes për viktimat e tërmetit që goditi Shqipërinë në 26 nëntor.

Dy golat e tij me Werder Bremen në kampionat ishin mesazhi më i mirë i solidaritetit, në një periudhë të vështirë të cilën ai ka pranuar se edhe vetë e ka përjetuar me shumë trishtim, më shumë në Insporti.com.