Rashica: Nuk e ndërroj Kosovën edhe po të më kërkonin 100 kombëtare

Rashica: Nuk e ndërroj Kosovën edhe po të më kërkonin 100 kombëtare

Milot Rashica ka thënë se nuk do të largohej nga Kosova edhe po ta kërkonin 100 kombëtare të tjera të futbollit.

Këtë javë, n’Kosovë Show ka qenë ylli i Kombëtares së Kosovës në futboll, Milot Rashica. Ai ka shpalosur detaje të jetës dhe karrierës së tij, duke zbuluar edhe disa të pathëna. Lajmi i plotë në Insporti.com