Borussia Dortmund, njoft" />

Reali e huazon super talentin

Reali e huazon super talentin

Super talenti i Real Madrid, Reinier Jesus Carvalho, është gati të huazohet në ekipin gjerman, Borussia Dortmund, njofton Insajderi.

Goal mëson se një marrëveshje veçmë është arritur në mes të dy klubeve dhe sezoni 2020/21 do ta gjejë 18 vjeçarin në Gjermani.

Me kontratë parashihet që Dordumd do ta ketë mundësinë e zgjatjes së huazimit edhe për një vit, por ende nuk është marrë vesh cila është shifra e huazimit./Insajderi.com