Reali mund të largohet nga La Liga

Reali mund të largohet nga La Liga

Në botën e futbollit rikthehet ideja e krijimit të Superligës Evropiane që do të bashkojë klubet më të mira nga Italia, Franca, Spanja, Anglia dhe Gjermania. më shumë në Insporti.com