Red Rain n’Beerfest, kujdeset për energjinë tuaj!

Red Rain n’Beerfest, kujdeset për energjinë tuaj!

Red Rain edhe këtë vit do jetë pjesë e eventit Beerfest Kosova, i cili do mbahet për 4 netë me radhë, ju do të mund të argëtoheni me program të mrekullueshëm artistik duke shijuar coctails special për ju me shije të ndryshme me çmime promovuese nga Red Rain.

Ejani dhe vizitoni këndin Red Rain.

Red Rain edhe këtë vit do jetë pjesë e eventit Beerfest KosovaEjani vizitoni këndin Red Rain, shijoni cocktails special për ju me shije të ndryshme dhe me çmime promovuese nga Red Rain. ?

Gepostet von Red Rain am Dienstag, 23. Juli 2019