Refuzoi të vinte maskën gjatë fluturimit, e dëbojnë nga aeroplani

Refuzoi të vinte maskën gjatë fluturimit, e dëbojnë nga aeroplani

Pasagjerët në një fluturim të Amerikës Airlines kanë shpërthyer në duartrokitje kur një grua që nuk pranoi të vinte maskë për fytyrën u nis nga aeroplani, sipas pamjeve video dhe një raporti, shkruan New York Post, transmeton Insajderi.

Pasagjeri Jordan Slade filmoi zonjën e moshuar – e cila prej atëherë është quajtur “Karen” – pasi ajo pretendoi se kishte një gjendje mjekësore duke e penguar atë të mbante një maskë në një fluturim të 19 korrikut nga Ohio në Karolinën e Veriut, sipas Daily Mail.

Në pamjet, gruaja pa emër tregohet duke marrë kohën e saj për të mbledhur gjërat e saj nga një kosh sipër, pasi një pasagjer i bërtet, “Vetëm largohu!” Ajo pastaj kthehet për të dalë nga avioni – duke nxitur thirrje me zë të lartë dhe brohoritje.

“Ju mund të duartrokitni sa të doni!” gruaja kthehet me zemërim.

Në sfond, dy punonjës të maskuar të American Airlines mund të shihen duke pritur ta shoqërojnë atë nga avioni.

Së bashku me refuzimin për të vënë një maskë – e cila kërkohet për të gjithë të rriturit në fluturimet e American Airlines mes pandemisë në të gjithë botën – Slade tha që gruaja kërkoi të hipte në fillim dhe shkaktoi probleme të tjera.

“Që nga porta ajo ishte shumë argumentative,”tha Slade. “Ajo kërkoi të hipi në fillim së pari dhe po shkaktonte një skenë të dukshme. Pasi hipi në avion, ajo bënte thirrje telefonike dhe po debatontë me të pranishmit kur iu kërkua që ta linte telefonin”.

Ata që e shikuan videon, të postuar në TikTok, pyesnin sesi u lejua që gruaja të hipte në aeroplan pa maskë. /Insajderi.com